Vrhunski ženski satovi imaju svoje posebne kupce

Ako ste prava zaljubljenica u modu onda znate da su ženski satovi neizostavni dio toga. I zato ćete biti zadovoljne jer danas pišemo baš o toj temi, a u fokusu su nam dvije profinjene i luksuzne marke kad su ženski satovi u pitanju.

Danas je Glashütte Original sinonim za vrhunac njemačke umjetnosti urarstva. Manufaktura spaja tradiciju ručnog rada s inovativnim tehnologijama. Marka je ponosna što posjeduje ne samo bogatu ostavštinu, već i izvanredno bogatstvo stručnog znanja u izradi satova, a čak 95 % svih njihovih dijelova za satove proizvodi se „in house“, uključujući njihove filigranske brojčanike. Stoga su njihovi ženski satovi posebno fine izrade i za profinjene kupce.

Vrhunski ženski satovi imaju svoje posebne kupce

Tijekom godina Glashütte Original njeguje kulturu temeljenu na izvrsnosti, čiji se rezultati jasno vide u bezvremenskoj eleganciji i sofisticiranoj tehnologiji satova tvrtke. Stoga ne čudi da su i ženski satovi ove tvrtke u fokusu posebnog kruga kupaca koji teže perfekcionizmu.

Druga marka gdje su ženski satovi također na cijeni je Omega. Ali njihovi su satovi čak i malo više u fokusu kad je estetski dio priče u pitanju. Ono što je u posljednje vrijeme popularno kod njih kad su ženski satovi u pitanju, to je remen od bijele aligatorove kože.

Bijeli veliki kvadratni remen za sat od aligatorove kože s odgovarajućim šavovima u boji i preklopnom kopčom. Poštuje Konvenciju o međunarodnoj trgovini ugroženim vrstama divlje faune i flore.

Svi remeni u kolekciji Omega izrađeni su od luksuznih materijala i dizajnirani da nadopune sat. Beskompromisni standardi proizvodnje i tehnike kontrole kvalitete osiguravaju dosljednu razinu pouzdanosti. Ručno izrađeni od strane najboljih majstora, dostupni su u širokom rasponu materijala, dizajna, boja i veličina. Njihovi se ženski satovi bilo kojeg modela mogu spojiti sa bilo kojim njihovim remenom i na taj način svaki kupac može kreirati svoj idealan proizvod koji će mu odgovarati po svim svojim karakteristikama.